защото моята загрява до 70 градуса и не мърда това нормално ли е?
Известие
Collapse
No announcement yet.
на колко градуса загряват вашите 156 jtd
Collapse
X
-
Re: на колко градуса загряват вашите 156 gtd
Първоначално публикувано от b0joзащото моята загрява до 70 градуса и не мърда това нормално ли е?
-
...и моята е точно така...до 70 гр.; ....качвах шипка малко по динамично-тогава вдигна до към 90-95; иначе- и лете-70-75, и сега вече по хладното все там - 70; ...загрявам я в движение-бавно,докато се измъкна от квартални улички и пресечки,и относително бързо загрява особенно ако имам леко изкачване;...вляза ли в бутаницата вдига-и до 90; ....в мануала пише че термостата почва да отваря на 78-82 и е напълно отворен при 86-90 гр.С за 1.9 и 2.4;
...иначе колегата е прав....по този въпрос е писано,та писано.....с дължимото уважение към колегата разбира се....,тук е приказвано,та приказвано- и за лесни, и за трудни неща....та който ще пита да поизчете през търсачката,"да влезе в час какво е преподавано", и така.......тъпо е да пляснеш на екрана въпрос от вида "как да си сменя чистачката"...и да чакаш гора от ръце за отговор....без ни най-малка язвителност или нещо подобно разбира се.......156-2.4-JTD-99;
156-2.4-JTD-SW-01;
Comment
-
хора, тия коли требе да седат на 90 градуса
много е просто ама много
сичко останало са преебани термостати и прочие
е мойта седи на 90 градуса и не мърда оттам, надявам се че това ви е някакъв Testimonial'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейдиагностики
Като да ходиш на лекар по телефонаМоbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)
Comment
-
Добре де, дай да затворим техническия раздел, щото онлайн диагностиките не струват и такива трябва задължително да се правят в сервиз, аНали за това са тея форуми бе
Аз например, ако имам проблем, първо ще попитам във форума и чак после ще тръна по сервизи, защото знам колко читави такива има за алфа във Варна. Ясно е, че няма да стане да се сменят сегменти с питане по форумите, но поне насоки могат да се дават сякаш_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyДобре де, дай да затворим техническия раздел, щото онлайн диагностиките не струват и такива трябва задължително да се правят в сервиз, аНали за това са тея форуми бе
Аз например, ако имам проблем, първо ще попитам във форума и чак после ще тръна по сервизи, защото знам колко читави такива има за алфа във Варна. Ясно е, че няма да стане да се сменят сегменти с питане по форумите, но поне насоки могат да се дават сякаш
с това помощта която може да се окаже по тази тема чрез форум е изчерпана
ама трее се чете
но чукчи писаельНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment